Της νύχτας το ξημέρωμα θα έρθει;

πηγη
Προσπαθώ να θυμηθώ πόσες φορές στη ζωή μου έχω πει τη φράση :"τέλος, δεν ξανασχολούμαι με κανέναν, δεν ξανακουράζομαι για κανέναν, μόνο για μένα από δω και μπρος". Είναι σαν αυτό που λένε τα μικρά στη μαμά τους, δεν θα σου ξαναμιλήσω ποτέ - και το επόμενο λεπτό ξεκινούν μια ερώτηση:γιατί μαμά...; 

Ναι, η αλήθεια είναι πως δεν είναι καθόλου αστείο. Είναι απίστευτα επώδυνο. Η απόρριψη, ηθελημένη ή αθέλητη, προκαλεί τον ίδιο πόνο. Ιδιαίτερα όταν περιμένεις με χαρά. Ακόμα περισσότερο όταν χρειάζεσαι στήριξη, όχι απαραίτητα να πεις τον πόνο σου, απλά να ξεχαστείς βρε παιδί μου. Να πεις δυο ανάλαφρες κουβέντες. 
Τόσες μέρες ξεκινάω να γράψω, να μοιραστώ τις μικροχαρές, που κάνουν τη ζωή πιο χρωματιστή. Και πάλι καταλήγω να γράφω φορτισμένη και λυπημένη. Αλλά καμιά φορά χρειάζεται να έρθει κι η μαυρίλα, για να εκτιμήσεις τα χρώματα που έχεις. 
Σήμερα ήταν η πρώτη γιορτή της μικρούλας μου. Την περίμενα με πολλή μεγάλη λαχτάρα αυτή τη μέρα. Δεν βγήκε όπως την ήθελα, ούτε κατά προσέγγιση. 
Θα κρατήσω μόνο το γλυκό χαμόγελο της αγαπούλας μου, να γίνει η δική μου ευ-αγγελία, που θα σημάνει την αρχή της άνοιξης, γύρω μου και μέσα μου. Κυρίως μέσα μου. Γιατί ο χειμώνας είναι πολύ βαρύς αυτή τη φορά και χρειάζονται πολλά ζεστά χαμόγελα, για να λιώσουν τα χιόνια. 
Για να δούμε...
You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.