Πνεύμα δε σωφροσύνης...

πηγἠ

Ήθελα να ανεβάσω την κυρά Σαρακοστή μας, τα λικεράκια που ετοίμασα, ένα κέικ νηστίσιμο, κάτι σχετικό με τις ημέρες που διανύουμε... Και τίποτα... Τελικά, τίποτα μην προγραμματίζεις... Κάτι θα προκύψει και κάτι θα αλλάξει... 

Θα μοιραστώ απλά μαζί σας την αγαπημένη μου προσευχή, που συνηθίζεται να τη λέμε τώρα στην περίοδο της Σαρακοστής. Βέβαια, πιστεύω ότι είναι για όλο τον χρόνο... 


πηγή

Καληνύχτα... Ίσως αύριο καλύτερα τα καταφέρουμε... 

You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.