'Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει...

Από χθες με φλερτάρει δουλειά στο γραφείο... Είναι και  ενδιαφέρουσα μάλιστα. Και, εν πάσει περιπτώσει, προσοδοφόρα -αν μη τι άλλο να ένα καλό κίνητρο!!
Κι όμως εγώ βαριέμαι. Από δω το φέρνω, από κει το φέρνω όλο και της ξεφεύγω.
Και αναρωτιέμαι: Μήπως έχω πρόβλημα τελικά; Τόσο καιρό παρακαλούσα κάτι να έρθει να ασχοληθώ, διάβασμα, νομολογίες, δικόγραφα - όλα αυτά τα άρρωστα που αρέσουν στους δικηγόρους. Ήρθαν μαζεμένα λοιπόν, πολλά και ωραία - πάλι με τη δικηγορίστικη έννοια ;)- πράγματα.
Κι εγώ αντί να στρωθώ, γράφω στο μπλοκάκι μου, χαζεύω συνταγές, βρίσκω κατασκευές, μιλάω με φίλες...
Πολλά ψυχολογικά θα μπορούσε να μου πει ο καλός μου φίλος, που είναι ψυχολόγος. Εγώ αρκούμαι στην γνωστή παροιμία: Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει!!!
Τα είπα λοιπόν και αμαρτία εξομολογημένη, δεν είναι αμαρτία!
Τελειώνω λοιπόν το διαλειμματάκι και πάλι στη δουλειά!
Καλό απόγευμα!


You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.