Καλή εβδομάδα!!

Ας είναι αυτή η εβδομάδα μια νέα αρχή. Είναι πολλά αυτά που θα μπορούσαμε να κάνουμε, από όσα γράφει αυτή η πανέμορφη εικόνα. 
Θα κρατήσω το να προσφέρω ελπίδα. Είναι πολύ σημαντικό, ειδικά στη χώρα μας και στις μέρες μας να μπορείς με ένα χαμόγελο και ένα καλό λόγο (ή και κάτι παραπάνω αν μπορείς) να προσφέρεις λίγη ελπίδα σε ένα διπλανό. 
Καλή κι ευλογημένη εβδομάδα! 
Και χρόνια πολλά σε ένα κοριτσάκι που σήμερα έχει τα 13α γενέθλιά της... Να σε χαιρόμαστε!!

You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.