Σαββατιάτικο...

Σάββατο σήμερα... Με έναν υπέροχο καιρό έξω. Κι αντί για αισιοδοξία, το μόνο που  νιώθω είναι μια απέραντη κούραση. Και μαζί η μεγάλη επιθυμία να πάω για ένα καφεδάκι ήσυχο. Να μην είναι ανάγκη να περάσω όλο το πρωινό κάνοντας τις ίδιες δουλειές που έκανα και χθες. Απλά να κάτσω. Μια μέρα.
Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν μια μέρα τη βδομάδα ρεπό. Οι μαμάδες γιατί όχι; Δεν είναι σωστό θα μου πεις να μην λες ευχαριστώ για όσα ωραία ζεις, έστω και κάνοντας δουλειές. Νομίζω όμως ότι επίσης δεν είναι σωστό, ούτε και δίκαιο είναι, να μην μπορείς ούτε μια μέρα να κάνεις αυτά που σε ευχαριστούν. Είναι εγωιστικό; Δεν ξέρω. Ξέρω μόνο ότι αυτές τις ώρες όλα φαίνονται βουνό. Και προσεύχομαι γρήγορα να περάσουν. Για να μπορέσω να χαρώ τη λιακάδα, που έστω και καθυστερημένα μπαίνει από τα παράθυρα και κάνει τόσο λαμπερό το απομεσήμερο στο σπίτι... Καλύτερο Σαββατοκύριακο σε σας εύχομαι... You May Also Like

1 σχόλια

  1. Απ'την αρχή σε παρακολουθώ...τώρα βρήκα καιρό να σου γράψω η απαράδεκτη!Να σου πω ευχαριστώ γι'αυτή τη γλυκιά ευωδιαστή γωνίτσα που στο χάος του παγκόσμιο ιστού. Γλυκιά κι ευωδιαστή σαν την καρδιά σου!
    Κατερίνα μου, μην το βάζεις κάτω...καλό το καφεδάκι,αλλά ρώτα και κανέναν που έχει το χαλαρό καφεδάκι αλλά δεν έχει....τη δική σου ευτυχία.Μοιάζει βουνό ώρες-ώρες, το καταλαβαίνω.Να 'σαι περήφανη γι'αυτό.Οι καρποί μεγαλώνουν και ωριμάζουν στα πιο δυνατά κλαδιά.Μην το ξεχνάς αυτό!
    Η Παναγιά μαζί σου παρ'την απ'το χέρι και κατεβείτε μαζί απ'το βουνό στην ηλιόλουστη πεδιάδα όπου τρέχουν τσιρίζοντας οι ζουζούνες σου.
    Μαρία Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας!

MAMA ON INSTAGRAM