Σαββατιάτικο...

Σάββατο σήμερα... Με έναν υπέροχο καιρό έξω. Κι αντί για αισιοδοξία, το μόνο που  νιώθω είναι μια απέραντη κούραση. Και μαζί η μεγάλη επιθυμία να πάω για ένα καφεδάκι ήσυχο. Να μην είναι ανάγκη να περάσω όλο το πρωινό κάνοντας τις ίδιες δουλειές που έκανα και χθες. Απλά να κάτσω. Μια μέρα.
Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν μια μέρα τη βδομάδα ρεπό. Οι μαμάδες γιατί όχι; Δεν είναι σωστό θα μου πεις να μην λες ευχαριστώ για όσα ωραία ζεις, έστω και κάνοντας δουλειές. Νομίζω όμως ότι επίσης δεν είναι σωστό, ούτε και δίκαιο είναι, να μην μπορείς ούτε μια μέρα να κάνεις αυτά που σε ευχαριστούν. Είναι εγωιστικό; Δεν ξέρω. Ξέρω μόνο ότι αυτές τις ώρες όλα φαίνονται βουνό. Και προσεύχομαι γρήγορα να περάσουν. Για να μπορέσω να χαρώ τη λιακάδα, που έστω και καθυστερημένα μπαίνει από τα παράθυρα και κάνει τόσο λαμπερό το απομεσήμερο στο σπίτι... Καλύτερο Σαββατοκύριακο σε σας εύχομαι... You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.